Το Διαμέρισμα


Περιγραφή

Το νέο ανακαινισμένο διαμέρισμα διαθέτει δύο τηλεοράσεις τεχνολογίας LED SMART TV , μία σε κάθε υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη ευρωπαικών καναλιών. Παρέχει Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WI-FI) όπου μπορείτε να πλοηγήστε με τις ασύρματες συσκευές σας (laptop, tablets, smartphones κ.α).

Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με κρεβάτια king size μεγάλων διαστάσεων, με κεφαλάρια. Τα στρώματα και τα μαξιλάρια έχουν επιλεγεί από κορυφαίες εταιρίες, όπως και οι καναπέδες, που εγγυώνται απολαυστικό ύπνο και ξεκούραση. Για τα κρεβάτια παρέχονται σεντόνια και μαξιλαροθήκες.

Οι κουζίνες των διαμερισμάτων είναι πλήρως εξοπλισμένες με ψυγείο, με κεραμικές εστίες,  σκεύη μαγειρέματος, καφετιέρα φίλτρου.

Για την δροσιά σας φροντίζουμε με ατομικό σύστημα κλιματισμού, με δυνατότητα να ρυθμίζετε την θερμοκρασία που επιθυμείτε σε κάθε χώρο του διαμερίσματος ξεχωριστά.

Στο διαμέρισμα υπάρχει τοποθετημένο πλυντήριο ρούχων το οποίο θα διευκολύνει πολύ την παραμονή μιας οικογένειας στο κατάλυμα μας.

Στα μπάνια βρίσκονται ντουζιέρες και παρέχονται πετσέτες μπάνιου.

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα βόρειο και ένα ανατολικό μπαλκόνι με τραπέζι και τέσσερις καρέκλες.

Στον κήπο υπάρχει εγκατάσταση μπάρμπεκιου προς χρήση.

Το κατάλυμα διαθέτει ιδιωτική θέση πάρκιγνκ για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Άλλα στοιχεία προς σημείωση

Παρέχεται βρεφικό ταξιδιωτικό κρεβάτι

Φωτογραφίες Καταλύματος

Διαθεσιμότητα